ВИТТЕ Аутомотив България отваря вратите на новия си завод

0
633
ВИТТЕ Аутомотив България

На 18.05.2019 (събота), от 10:00 до 13:00 часа, заводът на ВИТТЕ Аутомотив България в Индустриалния парк ще бъде с отворени врати, съобщиха от компанията.

За пета поредна година, компанията ще приветства обществеността на град Русе и региона. Акцент на събитието обаче тази година ще бъде представянето на новата производствена сграда, която е разширение на съществуващия завод. Обособена е втора фирмена столова, допълнителни съблекални, административни офиси, логистично и производствено хале. Изградена е автобусна станция със сектори и спирки, специално пригодена за транспортирането на работниците и служителите.

Гостите ще се запознаят с основната производствена практика на компанията: автомобилните части, които се произвеждат и в кои световноизвестни автомобилни марки намират приложение.

Всички присъстващи ще могат да разгледат и да се докоснат до продуктите, които се произвеждат в завода, ще усетят непосредствено приятната атмосфера и чистата работна среда.

Ще научат интересни факти за компанията, ще могат да разгледат работните места на служителите в административната, логистичната и производствената част.

Компанията ще осигури безплатен транспорт до мястото на събитието и обратно. Направленията са следните:

В 10:00 часа тръгва от кв. Дружба 3 (Обръщало) – 24 часа – Чародейка (Супер) – Печатни платки – Кооперативен пазар – Пантеона – РУ – ВИТТЕ Аутомотив България

В 10:40 часа тръгва от Централна гара – ул. Борисова (сп. музикално у-ще) – бул. Липник (Практикер) – Олимп – сп. 3-та поликлиника – ВИТТЕ Аутомотив България