Почерпен софийски тийнейджър „влезе“ с А8 в „Михаела“

5

Това съобщиха от областната дирекция на МВР в Русе. Инцидентът станал около 3 ч. тази нощ. 19-годишният В.В. от София се движел с автомобила, в който били още едно момче и две девойки, по бул. „Ген. Скобелев” в посока ул. „Борисова”. При навлизането в кръстовището загубил контрол над мощната машина и буквално влязъл в заведението. katastrofa_mihaela61Тъй като поради ранния час в близост до мястото на инцидента нямало никой, изтеглил автомобила и изчезнал. Полицейските служители обаче го настигнали в района на бензиностанция „Лукойл” на бул. „Ген. Скобелев”.   Направената с техническо средство алкохолна проба показала, че тийнейджърът управлявал „Осмицата“ с 1,3 промила алкохол.

Пострадали при инцидента няма. Щетите са основно по заведението, което е с издънени прозорци, пречупено е и едно от декоративните дървета.

Причините за пътнотранспортното произшествие са в процес на изясняване.

 

5 КОМЕНТАРИ

  1. Ахахаха ихихихи, има ли умрели? Размазани хора по стените със счупени черепи, червата им по счупените прозорци. Няма? Ми, условна присъда много ясно.

  2. Eх да бяхме в САЩ пил увредил чужда собственост избягал мястото на инцидента но УВИ в България сме където всичко може.

  3. Не жалете собственика на заведението. Михаил Михайлов е рядко срещан изрод.

  4. А8 Софийска регистрация,смятай,че вече всичко е приключило тихо мълком 🙂