„Дар Стрейтс“ идват с хитове от най-касовия си албум

0
85

Това съобщиха организаторите на концерта, който ще бъде на 21 март тази година в „Булстрад Арена“.

Легендарната рокгрупа ще бъде водена от членовете на оригиналния състав – саксофонистът Крис Уайт и барабанистът Крис Уитън. Те ще бъдат на сцената с Terence Reis – вокал и китара, Tim Walters – китара и вокали, Paul Geary – бас и вокали, Simon Carter – пиано, орган и клавири, Daniel Schogger – пиано, орган и клавири. Публиката ще може да чуе песни като „So Far Away“, „Money for Nothing“, „Walk of Life“, „Your Latest Trick“, както и едноименната „Brothers in Arms“.

Концертът им в русенската БУЛСТРАД АРЕНА ще е единствен в България, затова организаторите очакват в залата да пристигнат фенове от страната и чужбина.

От началото на миналия месец „The Dire Straits Experience“ са на европейско турне във Великобритания, Холандия, Белгия и Румъния. Концертът им в Русе ще е единствен в България, а билетите са на цена от 30 до 60 лева. Те могат да бъдат закупени в мрежата на Еventim.bg, Office 1 Superstore, Техномаркет, Технополис, OMV и Пикадили и на касата на БУЛСТРАД АРЕНА, която работи всеки делничен ден от 14 до 19 часа.