Библиотеката се превърна в сцена на модна фотосесия

2
4087

biblioteka-photosesia02Русенска модна фирма избра Регионалната библиотека „Любен Каравелов“ за място, където да заснеме каталога за колекцията си „пролет-лято 2014г.“ Екипът се е спрял на класическата визия и точно това е причината за своя сцена да изберат за място на снимките подновената читалня на библиотеката. biblioteka-photosesia01Ефектът на книгите, избрани за фон, съвпада с търсеното въздействие и целите на каталога, коментира фотографът Костадин Христов – Коко. Той идва от София специално за събитието. Фотографът сподели, че е  важно  младите хора да знаят, че има такова място, да не забравят, че трябва да се чете, защото е готино.

От библиотеката се надяват да продължат съдтрудничеството си с представителите на местния бизнес и да им предложат условия за техни бъдещи събития, презентации или подобни модни фотосесии.

2 КОМЕНТАРИ

  1. Ами за какво са книгите – за фон, разбира се. Колко поетично. А библиотеката е толкова гостоприемна, че чак да се разплачеш от умиление. Някой беше казал, че търговците трябва да бъдат изгонени от храма, но сигурно се е объркал…

  2. Госпожо Михова, моето е поне някакъв коментар, а вашето е елементарна квалификация.