7 млн. лв. с неясен произход преминали през сметките на Бисеров и сина му

2
Върховният касационен съд оправда напълно

Това каза пред Нова телевизия шефът на Комисията за отнемане на имущество с неясен произход Пламен Георгиев.

Той уточни, че става дума за период от десетина години, през които Бисеров е подавал декларации като депутат. Георгиев посочи пример с къща на бившия зам.-шеф на ДПС, за която е взет кредит от 300 000 лева, който е бил погасен за една година.

Подобен случай е с акции от една фирма, придобити от Бисеров и съпругата му за 50 000 лева и продадени на японска фирма за 750 000 лева. След това част от тези пари са дадени като заем на доведения син на бившия политик.

Пламен Георгиев сравни практиката на Христо Бисеров с тази на братя Галеви, където също са засечени преводи от България към чужди фирми и обратно.

 

агенция за подбор на персонал
зарядни станции за електромобили

2 КОМЕНТАРИ

  1. Ице,боли ли,боли ли? Що ли не ми дадат аз да те съдя,гаранция – няма да боли! Усуквам ташаци до скъсване и те тиквам в тюрмата,докато дишаш,еничарино гаден!

  2. Може ли да дадете на съд такъв почтен човек, дето откраднал само някакви си 7 милиона лева за закуски на внуците си? Засрамете се бе хора, ако съда му вземе туй що знае / другото в чужбина си е наследство от Баязид светкавицата/пак ще изпращаме есемеси да го подпомагаме, защото човек от такъв ранг с малко не кандисва!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Въведете своето име тук