ДПС няма да оттегли Бат Сали от парламента

2

Това стана ясно след среща на лидера на Движението Лютви Местан с кметовете на Кюстендил и Дупница Петър Паунов и Методи Чимев.

„Не очаквайте от мен противоконституционни действия. Александър Методиев – Бат Сали е избран за народен представител по силата на методиката, приета в Изборния кодекс“, заяви Местан.

По думите му, в нея има „жесток порок“, потърпевш от който, още през 2013 г. било движението. Тогава в Хасково ДПС получи само 1 мандат срещу над 20 000 гласа а друг във Видин с 470 гласа, аргументира се Местан. Той даде още примери с аномалии при разпределението на мандатите от Силистра, Търговище, Смолян и Видин.

„Не очаквайте от мен противоконституционни действия. Александър Методиев – Бат Сали е избран за народен представител по силата на методиката, приета в Изборния кодекс“, категоричен бе лидерът на ДПС.

От своя страна кметът на Кюстендил Петър Паунов призова всичките 7 кандидати за депутати в листата на ДПС в региона да не полагат клетва като депутати в Народното събрание.

 

агенция за подбор на персонал
зарядни станции за електромобили

2 КОМЕНТАРИ

  1. Ами няма да го оттегли!Сигурно голяна част от „приходите“ от частното енерго на този „народен представител“,отиват в черната каса на ДПС!Затова трябва да се оттегли цялото мафиотско ръководство на тази етническа антиконституционна партия!

  2. „От своя страна кметът на Кюстендил Петър Паунов всичките 7 кандидати за депутати в листата на ДПС в региона да не полагат клетва като депутати в Народното събрание.“ ??? Какво аджеба искате да кажете с това нескопосано изречение?

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Въведете своето име тук