Естетичната дерматология – пътя към доброто ви самочувствие и безупречен външен вид

0

Не е странно, че станахме една идея по-суетни и се заглеждаме в какви ли не естетични процедури, които се предлагат от козметичните салони. Напоследък обаче стана по-модерно да се доверяваме за разкрасителните терапии на дерматолози, тъй като все пак не става въпрос само за естетичното страна, а и за здравословното ни състояние. Естетичната дерматология е от специалностите, които са много интересни за бъдещите студенти, тъй като това е дял от медицината, който обхваща както дерматологията така и естетичния вид. Запознайте се с клиника Мирабел – естетична дерматология Бургас.

Какво представлява естетичната дерматология

Здраве и красота – така накратко можем да опишем този сложен дял от медицината. Естетичната дерматология е необятен модул, който се характеризира не само с търсене на оздравителни методи за кожата, която е най-важния човешки орган. Това е наука, която търси правилните способи, с които се коригират всякакви несъвършенства по кожата.

Тава е един много иновативен сблъсък между дерматологията и естетичната индустрия. Всяка кожа е уникална  и изисква специални грижи, което на практика показва необходимостта от намесата на опитен специалист дерматолог, който да приложи напълно безопасни и безобидни методи за подобряване здравето на кожата както и детайлното подобряване на външния вид. Сред най-ползваните услуги по естетична дерматология, от които пациентите на Мирабел Бургас се възползват са:

  • Подобряване еластичността на кожата с помощта на иновативна апаратура и професионална козметика;
  • Намаляване на целулит и стрии с прилагане на система за лазерно третиране на кожата в засегнатите участъци;
  • Нехирургични терапии за подобряване структурата на лицето;
  • Поставяне на филъри за уплътняване на скули, устни, чело, шия;
  • Провеждане на съвременни високотехнологични естетични процедури, които са базирани на добрата медицинска практика

Стриктен контрол за дезинфекция в стерилна среда – това можете да си гарантирате с ползването на всяка една от услугите по естетична дерматология от Мирабел Бургас. А когато сте се поверили красотата и здравето си в ръцете на лекари по естетична дерматология то бъдете сигурни, че страничните ефекти са елиминирани до минимум. Дори при прилагане на метода лазерна епилация при риск от проява на алергии се използват алергични тестове, които да гарантират на пациента оптимална безопасност и сигурност от проведената терапия.

Защо да се възползвате от услугата лазерна епилация

Лазерната епилация се превърна в един от способите, при които се гарантират моментални трайни резултати. този тип процедура с пълно основание бива добавена в списъка с терапии по естетична дерматология, тъй като се провежда в контролирана среда под надзора на лекар дерматолог. Прилагането на метода лазерна епилация в Бургас в клиника Мирабел е напълно безопасно за всеки тип кожа, а ползите от процедурата наистина са многобройни.

В клиниката по естетична дерматология се прилага иновативната революционна технология Super Hair Removal, която гарантира дълготрайни резултати. А борбата с окосмяването, която сте водили до сега може да остане веднъж завинаги в миналото, тъй като от Мирабел Бургас прилагат съвременна апаратура, с която се гарантират оптимални зашеметяващи резултати.

Сред основните предимства на процедурата са:

  • Възможност да се прилага по всяко време на годината, независимо от това дали кожата ви веднага след процедурата ще бъде подложена на въздействието на ултравиолетовите лъчи;
  • Методиката по лазерна епилация е подходяща за всякакъв вид кожа и цвят на окосмяването, което позволява дори след наскоро преминат процес на изкуствено подобряване на тена да се подложите на лазерна епилация;
  • Използват се различни видове накрайници, които позволяват да се третират дори трудно достъпни участъци по тялото;
  • Безспорно това е любимата процедура както на жени така и мъже, които страдат от прекомерно окосмяване;
  • Процедурата по лазерна епилация е кратка и не отнема много време;
  • Това е най-безболезнения способ за дълготрайно премахване на космите от тялото;
  • Абсолютно безопасно за здравето;

Клиника по естетична дерматология Мирабел Бургас ще се погрижи за доброто ви самочувствие напълно отговорно и професионално.

Платена публикация

агенция за подбор на персонал
зарядни станции за електромобили