Фестивал „Музика и цветове“ в Парка на младежта

0
Дъга от музика и цветове в Парка на младежта

Третото издание на младежкия фестивал „Музика и цветове“ ще се проведе за трети път утре в Русе.

Началото на фестивала ще бъде в 19 часа на 25 юни, на алея „Младост“ в Парка на младежта. Специални гости на събитието и тази година са популярните DJ Diass и Diva Vocal.

Организаторите са подготвили и специална атракция с публиката – уъркшоп, в който безвреден органичен цветен прах ще се разпръсква във въздуха от участниците, създавайки феерия от цветове. Желаещите да се включат в събитието могат да го направят, като преди това попълнят декларации, че са съгласни да бъдат напръскани с цветен прах. Декларациите са достъпни във фейсбук страницата на събитието, а тези, които не успеят да ги разпечатат и попълнят вкъщи, ще имат възможност да го направят на място преди фестивала. За всички участници организаторите са подготвили цветни прахчета, които ще бъдат раздавани на пропускателните пунктове срещу представени подписани декларации.

Организаторите се обръщат с молба към всички участници да запазят прахчетата си за разпръскване и да ги използват след като диджеите подадат специален сигнал за това. Събитието се провежда от Общински младежки дом – Русе с финансовата подкрепа на Община Русе чрез програма „Култура“.

 

агенция за подбор на персонал
зарядни станции за електромобили